Sterrenbeelden
Astrologie & Tarot
draadloos
 
home energie astrologie tarot inzicht consulten   contact  Mysteries van het "Draadloos Leven"

Het is geen hekserij of toverkunst. Het zijn ook geen bezweringen. Alles heeft te maken met informatie die in de vorm van symbolen wordt gebruikt. Deze symbolen hebben verschillende betekenissen en worden op een bepaalde manier uitgelegd. Naast de symbolen is het belangrijk om de nodige mensenkennis, levenservaring en een inlevingsvermogen te hebben Hiermee kan de vertaling van de symbolen gemaakt worden. Zo kan ik d.v.m. de symbolen informatie vinden, deze vertalen in de desbetreffende situatie en duidelijk maken aan de vraagsteller.


De planeten waren in de vroege oudheid al bekend als goden. Het zijn de krachten die ze beheersen die uitwerking hebben op ons en onze wereld. Ook Moeder Aarde draagt hier aan bij. Zij heeft ook krachten die een bepaalde uitwerking hebben.

De huizen staan voor de omstandigheden in ons leven. Er zijn 12 huizen die allemaal een deel van het leven aangeven. De uitwerking van de planeten is afhankelijk van het huis en teken waar ze in staan op moment van geboorte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is astrologie?

Astrologie is een eeuwenoude wetenschap die de werking van de krachten tussen planeten in het Universum uitlegt. Alles wat met het leven en de dood te maken heeft wordt gecreëerd door de krachten die in het Universum werkzaam zijn.


Interactie tussen Individu en de omgeving

Plaats een reactie
 
Datum:  
 
Bereken hier je Acendant
Uit welke boom
ben jij gevallen?
Hou van jezelf
Gezondheid
Karma

 

sitemap © 2005-2020 – alle rechten voorbehouden - disclaimer