Sterrenbeelden

Astrologie & Tarot
onbereikbare sterrenbeelden

 
home energie astrologie tarot inzicht consulten   contact 

Moeilijke of onbereikbare relaties
Sommige combinaties hebben iets ondefiniëerbaars wat er voor zorgt dat de tekens nooit echt dicht bij elkaar zullen komen. Het is de kracht van het onbereikbare. Tekens die bijna niets met elkaar gemeen hebben kunnen moeilijk een goede harmonie met elkaar creëren. Zij hebben beiden een hele andere kijk op het leven en kunnen de knop om samen de juiste “klik” te maken maar moeilijk vinden bij elkaar.


De twee aan de andere kant
Elk Sterrenbeeld kent 2 tekens die moeilijk of niet zijn te begrijpen en daardoor min of meer onbereikbaar worden. Toch gebeurt het soms wel eens dat ze elkaar op een of andere manier weten aan te trekken. Ze maken elkaar nieuwsgierig doordat ze allebei in een geheel andere wereld leven. Hierdoor roepen ze vragen bij elkaar op.

De fascinatie naar elkaar kan groot zijn maar er kan ook een grote afstand tussen beiden ontstaan. Relaties tussen tekens die eigenlijk onbereikbaar voor elkaar zijn verlopen niet altijd even makkelijk. Men moet samen telkens weer opnieuw afstemmen of beiden elkaar wel goed begrijpen en op dezelfde golflengte zitten. Het verschil zit hem vooral in de elementen die de tekens vertegenwoordigen.

Teken Onbereikbaar
Ram Maagd – Schorpioen
Stier Weegschaal – Boogschutter
Tweelingen Schorpioen – Steenbok
Kreeft Boogschutter – Waterman
Leeuw Steenbok – Vissen
Maagd Waterman – Ram
Weegschaal Vissen – Stier
Schorpioen Ram – Tweelingen
Boogschutter Stier – Kreeft
Steenbok Tweelingen – Leeuw
Waterman Kreeft – Maagd
Hiernaast en onder staat heel in het kort beschreven waarom deze combinaties misschien wel samen kunnen leven maar nooit echt verbinding zullen maken met elkaar. Het geeft een heel klein beetje weer in welke verschillende werelden de tekens kunnen leven.Ram is extravert, open, direct en houdt van actie. Maagd is een wat terughoudend teken, houdt er van om alles te analyseren en kan hier veel tijd aan besteden. Schorpioen is een introvert teken met een diepgaand gevoelsleven, kijkt graag de kat uit de boom en gaat over tot actie als daar het juiste moment voor is gekomen.

Stier is een nuchter teken en houdt van zekerheid en rust. De diplomatieke Weegschaal twijfelt veel en wisselt nogal eens van mening. Boogschutter is vaak wispelturig en druk bezig om idealen na te jagen.

Tweelingen is open, wil contacten onderhouden en zorgt voor veel afwissling. Schorpioen kan niet omgaan met zoveel speelsheid en oppervlakkigheid, daar is hij te diepgaand en intens voor. Steenbok is gesloten, wat star en stug en veel te serieus voor de Tweelingen.

Kreeft is een gesloten en emotioneel teken, is op zoek naar een veilige omgeving en wil graag koesteren en verzorgen. Waterman en Boogschutter zijn beide openhartige en makkelijke tekens. Waterman is soms heel erg grillig en de Boogschutter heeft vaak het hart op de tong.

Leeuw wil graag stralen, in het middelpunt en op de voorgrond staan. Steenbok is een gesloten teken. Hij leeft alleen en vind het niet nodig zichzelf te uiten. Hierdoor maakt hij moeilijk verbinding. Vissen is druk bezig met zijn gevoelens en de ideale dromen die hij daarbij heeft.

Maagd met zijn analytische blik op het leven is soms wat koud en afstandelijk. Hij houdt van overzicht en om zijn leven op orde te hebben. Waterman is grillig, kan shockeren en wil niet gebonden zijn aan regels. De directe Ram houdt zich vaak alleen bezig met de eerste grote lijnen die ondernomen moeten worden.

Weegschaal is gericht op de ander. Hij wikt en weegt altijd om steeds de harmonie te kunnen vinden. Vissen is emotieel teken, een dromer en staat niet met beide benen op de grond. Stier is nuchter, koppig en houdt lang vast aan één mening.

Schorpioen is een gesloten en intens teken met diepgaande emoties. Hij heeft een afwachtende houding voor hij actie overgaat en opereert vaak ondergronds. Ram heeft weinig geduld, is open en vaak meteen recht voor zijn raap. Tweelingen is een vlinder die oppervlakkig met iedereen contacten legt.

Boogschutter is druk bezig met het najagen van zijn idealen en kan hier helemaal in opgaan. Stier wil genieten van het leven en houdt van rust en stabiliteit. Kreeft is steeds in de weer met zijn wisselende emoties. Hij zoekt bescherming en wil graag vasthouden wat hij heeft.

Steenbok is een ambitieus en sober teken. Hij staat met beide benen op de grond, is gesloten en leeft "alleen". Tweelingen is vluchtig, wil graag contacten maken en wil overal over (mee)praten. Leeuw is een theatraal teken wat houdt van opschmuk en aandacht.

Waterman wil graag origineel zijn en zich onderscheiden van massa. Hij houdt van zijn vrijheid in denken en doen en kan erg grillig zijn. Kreeft zoekt veiligheid en geborgenheid en kan zich soms wat vastklampen. Maagd houdt zich het liefst bezig met details en heeft op alles wel een kritische noot.

Vissen is een erg fijn gevoelig, passief teken en plaatst zichzelf soms wat meer op de achtergrond. Leeuw wil veel ruimte voor zichzelf, staat het liefst in het midden van alle belangstelling en wil graag leiden. Weegschaal is soms onpersoonlijk en daardoor wat afstandelijk.

 

Plaats een reactie
 
Datum:  
 
Meer combinaties
elementen
tegenpolen
onbereikbaar
 
 
 
 

 

sitemap © 2005-2020 – alle rechten voorbehouden - disclaimer