Energieveld
Astrologie & Tarot
draadloos
 
home energie astrologie tarot inzicht consulten   contact


 

Het apparaat
Iedereen is wel bekend met de bandrecorder, cassette, een videoband, floppy of een cd, dvd of blue ray. Je hebt een band of schijf waar informatie op staat in de vorm van energie. Om deze energie te kunnen beleven hebben we een apparaat nodig met een kop. Op het moment dat het apparaat begint wordt de energie in beweging gezet en gaat het langs de kop. Deze kop leest de energie en zet het om naar beeld en/of geluid.


In het Universum
werkt energie in principe op dezelfde manier. In de ether is alles aanwezig in de vorm van energie. Allerlei verschillende vormen van energiegolven bewegen vrij door de ruimte waarbij ze langs een “kop” kunnen gaan om omgezet te worden. Dit kunnen we doen met allerlei (meet)apparatuur maar ook voor de mens zelf is dit ook mogelijk. Wij zijn als het ware zelf het apparaat en onze hersenen zijn “de kop” die de energie kan omzetten in beeld en geluid, oftewel onze gevoelens en gedachten.


 

Gedachten en gevoelens
zijn universeel en niet individueel, zoals veel mensen wel denken. Natuurlijk zijn jouw gedachten en gevoelens wel van jezelf maar je kunt ze niet bij je houden. Ze gaan in de energiegolven mee door de ether en zijn ook beschikbaar voor fijngevoelige mensen die deze golven op kunnen pikken.

* Dit zijn ook de momenten waarop men een ingeving krijgt of ineens een bepaald (voor)gevoel beleeft*


Het (bewust) oppikken van energiegolven is niet zomaar voor iedereen mogelijk. Mensen met een grote geest of een sterk gevoelsleven zijn hier meer ontvankelijk voor dan anderen. Zij ervaren soms dat er allerlei informatie bij hen binnen komt waar ze niet om gevraagd hebben, of die ze niet kunnen plaatsten.

Het is dan goed om je te realiseren dat deze gevoelens of gedachten niet van jezelf zijn maar van anderen en dat deze je kunnen beïnvloeden omdat ze door de ether bewegen. Het is belangrijk om goed te onderscheiden wat van jezelf is en wat niet. Als je deze informatie niet wilt kun je met de nodige oefening jezelf hiervoor afsluiten.


Mensen die veel oppikken uit hun omgeving en het niet begrijpen kunnen hierdoor soms erg verward raken of sterk onderhevig zijn aan wisselende stemmingen.

Plaats een reactie
 
Datum:  

sitemap © 2005-2020 – alle rechten voorbehouden - disclaimer