Tarot, de kaarten uitgelegd
Astrologie & Tarot
leggingen
 
home energie astrologie tarot inzicht consulten   contactHet Kompas
Deze legging wordt vaak gebruikt bij algemene onderwerpen. Het geeft aan hoe iets zal verlopen en wat het als resultaat gaat brengen. Het is een legging die uitwerkt over een korte periode.

De 1ste kaart die getrokken wordt komt op de plaats te liggen die het onderwerp aangeeft. De rest van de kaarten volgen elkaar op. De 2de is hoe het begint, de 3de hoe de omgeving reageert en de 4de is het resultaat.

Legging voor een ontwikkeling of verloop van iets

Keltisch kruis
Dit is een grote legging die gebruikt kan worden als er wat meer informatie nodig is. Deze legging is wat moeilijker omdat alle kaarten met elkaar in verbinding staan. Om tot een goede duiding te komen is het goed te weten waar deze verbindingen zitten.

De 1ste kaart die getrokken wordt is het onderwerp, de 2de geeft aan hoe het was, de 3de is je innerlijke kracht, de 4de zegt hoe het begint, de 5de zijn de reacties, de 6de is het resultaat, de 7de is de gecreëerde sfeer en de laatste 3 kaarten zijn hulpkaarten. Deze worden geplaatst in de legging bij de kaarten waar ze een associatie mee hebben. Ze geven op deze plaatsen extra informatie.

Legging voor wat meer algemene informatie

Volgende stap
Deze manier is als raadgever te gebruiken in een ontwikkeling. De kaarten geven advies over wat er in een bepaalde situatie beter wel of niet gedaan kan worden. Steeds opnieuw als de stappen behaald zijn kan er weer een nieuwe legging gedaan worden. De situatie kan dan stap voor stap gevolgd worden.

De 1ste kaart die getrokken wordt is datgene waar het om gaat, de 2de adviseert wat men beter niet kan doen, de 3de geeft aan wat in deze situatie wel goed is om te doen en de 4de kaart laat zien wat er als resultaat verwacht kan worden.

Legging als advies bij wat men wel of niet moet doen in een bepaalde situatie

Liefdesorakel
De naam van deze legging zegt al genoeg. Hij wordt gebruikt om te kijken hoe en waarom men in een bepaalde relatie zit en hoe de ander er tegenaan kijkt. Daarbij geeft het orakel een advies over wat het beste is voor deze relatie. Het is een kleine legging waarin de kaarten de grote lijnen weergeven van de relatie. De kaarten staan onderling in verbinding met elkaar. Deze legging kan men af en toe een keer doen om te kijken hoe beiden er voor staan. Zo kan er altijd, indien nodig, "bijgestuurd" worden.

De 1ste kaart geeft aan waar het in de relatie om gaat, de 2de laat uw innerlijke motivatie zien, de 3de is hoe de ander u ziet en in deze relatie staat en de 4de kaart is een advies voor de relatie.

Legging om te kijken hoe beiden in de relatie staan of hoe ze elkaar zien


Als er in de legging een kaart voorkomt die moeilijk te duiden is, dan kan het zijn dat dat wat met de kaart te maken heeft nog niet zichtbaar is of mag zijn. De periode die een legging nodig heeft om in zijn geheel uit te werken is afhankelijk van het onderwerp en de vraagstelling

Kaarten die omgekeerd liggen worden door sommigen gezien als tegenovergesteld Het is net waar je voor kiest. Ze kunnen evt. ook gewoon weer omgedraaid worden zodat ze gelijk liggen met de rest van de kaarten. Dit is een persoonlijke keuze.
Er zijn geen goede of slechte kaarten, het ligt aan de vraag en de context.

Legging per Email
Stel je vraag en ontvang een Tarotlegging.
Je krijgt hierbij uitleg van wat de kaarten
vertellen en wat voor advies ze je geven.

Tarotlegging per Email
Actuele 10 k € 35,-
Ontwikkeling 4 k € 20,-
Advies 4 k € 20,-
Relatie 7 k € 45,-
Jaarlegging 12 k € 50,-

Voorbeeld

 

Persoonlijke Consulten
- Bewust van Jezelf
- Bewust in je Relatie

Workshops
- Astrologie of Tarot
- Vrij in te vullen n.a.v. de website

 

Plaats een reactie
 
Datum:  

 

Bereken hier je
eigen kaart

Uit welke boom ben jij gevallen?

Hou van jezelf
Gezondheid
Karma

 

 

sitemap © 2005-2020 – alle rechten voorbehouden - disclaimer